Informatikai szakemberek munkaerő-kölcsönzése

Hazánkban az elsők között rendelkeztünk a munkaerő-kölcsönzési tevékenységhez szükséges engedéllyel, valamint 2006 óta ISO-audittal is.

Jelenleg megközelítőleg 300 informatikai szakembert kölcsönzünk főleg Magyarországon belül, de korábban számos országba is közvetítettünk munkaerőt, pl. Németországba, USA-ba, Ausztriába. Adatbázisunkban vannak rendszermérnökök, szoftverfejlesztők, programozók, adatbázis adminisztrátorok, projektvezetők illetve tesztelők is. Ezen felül szinte minden más informatikai területre vagy projektre tudunk rövid időn belül kvalifikált munkaerőt biztosítani. Referenciáink között számos multinacionális világcég, illetve magyar nagyvállalat is megtalálható. Tevékenységünk alapját a Gamax Kft. online, informatikusokat tartalmazó adatbázisa képezi, melyben több mint 10000, informatikával foglalkozó álláskereső személy adatai találhatók. Az adatbázis segítségével megbízóink igényei gyorsan és rugalmasan teljesülnek. Legnagyobb informatikai projektünkben egy olyan világcég európai hálózatának üzemeltetésében vett részt 150 operátorunk, amelyik a világ első 50 cége között van a Forbes Magazin által felállított sorrendben.

A munkaerő-kölcsönzés számos előnye közül a rugalmasságot és a költségelvűséget emelnénk ki, ugyanis a folyamat során a kölcsönző cég megtakarítja a toborzási költséget, bérszámfejtési költséget spórol meg, illetve a bérköltség egyéb költség formájában jelenik meg.