Home

Cégünk 2006-ban a következő területekre vezette be és tanúsíttatta minőségirányítási rendszerét: munkaerő-kölcsönzés és -közvetítés, szoftverfejlesztés, valamint szoftverhonosítás és -fordítás. 2015-ben a következő területeket is tanúsíttattuk: informatikai tanácsadás és szakértés, dokumentum-digitalizálás és -archiválás.

Környezetközpontú irányítási rendszerünk keretében folyamatosan felügyeljük a tevékenységeink kapcsán felmerülő jelentős környezeti tényezőinket, mint például a villamosenergia, a gáz vagy a papír felhasználása, a keletkező papír-, háztartási-, elektronikai- és egyéb hulladékok kezelése.

Az MSZ EN ISO 9001:2009 és MSZ EN ISO 14001:2006 szabványok szerint integráltan kiépített és működtetett minőségirányítási rendszerünket jelenleg a Magyar Szabványügyi Testület tanúsítja.

Nyilvántartási szám:
ISO 9001: 503/1266(2)-1185(2),
ISO 14001: KIR/204/180

CÉGEINK

Minden tevékenységünk, szolgáltatásunk a sikeres informatikai projektek támogatására született és igyekszik kielégíteni azok legkülönbözőbb igényeit, legyen az projektmenedzsment itthon vagy külföldön, a legképzettebb munkaerő biztosítása egy hétre vagy évekre, speciális szoftver fejlesztése vagy fordítása, lokalizálása bármilyen nyelvre, vagy az informatikai infrastruktúra kiépítése, eszközbeszerzéssel, üzemeltetéssel a ma elvárható legnagyobb biztonság és megbízhatóság mellett.